Grond

Goedkoop grond afvoeren kan een hele uitdaging zijn. Het is best wel een klus, eerst je grond afgraven en dan in een container en je grond afvoeren.

Wil je grond afvoeren uit je tuin of ga je een stuk afgraven dan is een grondcontainer een goede optie. Voor iedere klus hebben wij een geschikte container, dus ook een container voor grond. Je container grond kan je gebruiken om je aarde uit je tuin af te voeren. Wil je zand afvoeren, dan kan dat ook in deze containers, je hoeft dus geen aparte zand container te huren. Heb je niet zo heel veel zand of grond? Overweeg dan een big bag, deze zak van 1 m3 sturen we naar je toe, en kan je op je gemak vullen. Zak vol, dan komen wij langs, en zullen wij je big bag zand afvoeren. 

Wil je zwart zand afvoeren, of zwarte grond afvoeren? Dan kan dit ook in onze grondcontainers!

Kies aan de hand van de hoeveelheid grond of zand die je wilt afvoeren de bijbehorende container. Let goed op bij de plek waar je de container wilt hebben. Deze container wordt best zwaar als die vol met grond zit. Is de grond niet stabiel of stevig genoeg, kan de ondergrond daardoor namelijk beschadigen. Kijk zoals bij onze andere containers ook altijd goed van te voren, wat er wel en niet in de container mag.

De goedkoopste grond container? Die vind je op Heldersbakkie.nl!

Graszoden (kortgemaaid)
Grond met een schoon grondverklaring
Klei
Schone grond
Tuinaarde
Zand
Andere afvalstoffen dan grond
Bedrijfsafval
Gevaarlijk afval
Groenafval
Puin/Stenen
Verontreinigde grond