Grofvuil container bestellen

Grofvuil container nodig voor de voorjaarsschoonmaak, of ga je je huis opruimen of verhuizen? De kans is dan best groot dat je een hoop grofvuil kwijt wil, waar je niet elke keer voor naar de gemeentestort wilt rijden. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel de grofvuil container. Een grofvuil container is bedoeld voor huisraad zoals bedden, stoelen, bankstellen of afval uit de tuin zoals delen van de schutting, kunststof tuinsets. Houdt wel altijd goed de spelregels in de gaten wat er wel en niet in de container gedeponeerd mag worden.
Grofvuil ofwel gemengd sorteerbaar afval. Onderstaande afvalsoorten mogen door elkaar gemengd in de container zitten. Het is niet toegestaan om de container te vullen met slechts 1 afvalsoort. Om een container met alleen puin af te voeren heeft u een puincontainer nodig. Puin, beton, stenen Gips minder dan 5% Hout Metalen Papier/karton Plastics Kunststoffen Huisraad (geen matrassen)
Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal Golfplaten Autobanden, motorbanden, fietsbanden e.d. Dakleer, bitumen, dakgrind met aanklevend materiaal Gevaarlijk afval, klein chemisch afval Matrassen Kapotte apparaten (alles met een stekker of batterijen) Koelkast/vriezer Accu’s (bijtende of irriterende stoffen) Organisch afval Bedrijfsafval Gevaarlijke afval Grond/veegvuil Bovenstaande lijst is niet uitputtend, neem bij twijfel altijd contact met ons op voordat u het afval in de container aanbiedt.